Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Houten vloeren bij Van de Steeg Parket

Plankenvloeren zijn er in vele soorten en maten. Wij van Van de Steeg Parket hebben ze allemaal voor u in huis en kunnen ze geheel naar uw wens behandelen. Denk bijvoorbeeld aan roken, verouderen, borstelen, beitsen en schaven. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De visgraat vloer is weer terug van weggeweest. Wilt u een klassieke visgraat met een band of bies, of gaat uw voorkeur uit naar een visgraat vloer in een "modern jasje" van bijvoorbeeld 18 x 90 cm? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook onze visgraat vloeren zijn geheel naar uw wens te behandelen en kunnen geplaatst worden op vloerverwarming. Voor advies en/of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren