Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Parketvloeren van Van de Steeg Parket

Parketvloeren combineren het strakke van laminaatvloeren met het 'leven'' van houten vloeren. Dit zorgt ervoor dat een parketvloer een natuurlijke uitstraling heeft.

In tegenstelling tot houten vloeren bestaat parket uit twee lagen. De onderlaag (spaanplaat) en de toplaag, waarbij de toplaag op het spaanplaat gelijmd. Deze toplaag is 6mm of 9 mm dik. Parket is in wisselende breedtes veerkrijgbaar, tot 18/19 cm.

Naast het maatwerk parket kunnen we ook systeemparket en lamelparket leveren. Systeemparket bestaat uit planken van 20-6 (toplaag 6 mm), lamelparket bestaat uit planken van 15-4 (4 mm toplaag). Beide opties kunnen zowel zwevend als vast gelegd worden.

Parketvloeren kunnen ook toegepast worden bij gebruik van vloerverwarming.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren