Karakteristiek Amsterdam.

Elk detail bewust gekozen.

Onze hoofdstad Amsterdam kenmerkt zich door de unieke bouwstijl. Ten opzichte van andere wereldsteden herkent u de stad direct de oude grachtenpanden, statige herenhuizen en sfeervolle boutiques. Één van die authentieke panden is recent volledig opnieuw ingericht en daarbij is over elk detail nagedacht. Kleuren, materialen en accessoires, het vormt een warm geheel.

Dan de vloeren. Elke verdieping heeft een eigen functie. We beginnen op de eerste etage met een ruime woonkeuken. Hier is gekozen voor een Eiken visgraat 1-bis sortering met eiken band en messing bies in verouderde stijl. De vloer is afgewerkt met de Monocoat Pure olie.

Via de wit, houten trap met gouden accenten betreden we de living. Een ruime plek om te relaxen of muziek te maken. De Eiken Hongaarse punt in 1-bis sortering met eiken band en messing bies is eveneens in de oude stijl gelegd en afgewerkt met de Monocoat Pure olie.

En dan de eye-catcher van de woning, een volledig open bovenste verdieping met veel licht, een ruime badkamer en slaapvertrek met eigen gardarobe. Hier zien we de visgraat terug van de eerste verdieping waarbij alleen de afmeting van de planken verschilt van elkaar.

De overwegend zachte pasteltinten op de wanden en in de keuken vormen een prachtig geheel met de warm, houten vloeren.

Midden in de stad is dat nog eens echt thuiskomen.