Uw vloer renoveren wij in nieuwstaat.

Geef uw vloer een 2e leven.

Tijd voor iets eigentijds?

Denkt u aan een nieuwe interieurstijl in uw woning? De vloerrenovatie is hét moment om hem ook te voorzien van een nieuwe kleur.

We geven u persoonlijk advies over de diverse kleurmogelijkheden.

Meer dan 40 kleuren.

Binnen de eiken houten vloeren bieden we een kleurenpallet van meer dan 40 natuurlijke olie- en lakkleuren! Zo geniet u weer jarenlang van een vloer die past bij uw huidige of nieuwe interieurstijl.

Renoveren als in nieuwstaat.

Is uw vloer aangetast door waterschade of intensief gebruik? Uw vloer renoveren wij met oog voor detail. We bereiken dezelfde uitstraling als in nieuwstaat. Kortom, uw geniet weer van uw vloer als geen ander!

200727_STP_vloer_renoveren_Uddel-8-LR.jpg
200727_STP_vloer_renoveren_Uddel-4-LR
200727_STP_vloer_renoveren_Uddel-10-LR

Vloerverwarming en parket

ook bij een renovatie gaat dat goed samen.

Nooit meer koude voeten! Ook met een houten vloer is dat te realiseren. Gaat u uw woning renoveren en denkt u na over uw vloerkeuze Parket past uitstekend bij vloerverwarming. Een grote diversiteit houtsoorten is uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming. Vooraf geven we advies over het juiste opstookprotocol om de vloer goed te kunnen leggen.

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk Parket en Vloerverwarming, bij ons is uw parketvloer met vloerverwarming dus in vertrouwde handen.

 

Vraag uw vloerrenovatie aan

Herbeleef de warmte van hout.