Welke vloer past het beste bij uw woonstijl?

Houten vloer. Sterk & puur.

U kent het nog wel van vroeger op de boerderij, de krakende houten vloerplanken in de voorkamer. De kamer waar je alleen op zondag gezamenlijk van de koffie genoot. Die sfeer en warmte brengen wij terug in uw vloer met hedendaagse kwaliteit.

Vloerverwarming en parket

Een bijzonder goede combinatie.

Nooit meer koude voeten! Ook met een houten vloer is dat te realiseren. Nieuwbouwhuizen worden vaak al standaard opgeleverd met vloerverwarming en ook in een grondige renovatie van een woning is het niet meer weg te denken. Parket past uitstekend bij vloerverwarming. We bieden daarbij de mooiste houtsoorten en geven vooraf advies over het juiste opstookprotocol om de vloer goed te kunnen leggen.

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk Parket en Vloerverwarming, bij ons is uw parketvloer met vloerverwarming dus in vertrouwde handen.

 

Hongaarse punt

Creƫer sterker onderscheid tussen leefruimtes.

De Hongaarse punt houten vloer geeft een geheel eigen woonbeleving. Gaat u voor de klassieke visgraat met een band of bies of wordt het een moderne, eigentijdse variant?

Visgraat vloer

Legt verband door uniek patroon.

De visgraat vloer herkent u direct aan het mooie verband waar we het leggen. Geef uw woonruimte een sterk, eigen karakter met een visgraat vloerpatroon. Zelfs een luxe afwerking met band en bies is mogelijk.

Plankenvloer

Tijdloos en massief.

De plankenvloer is een klassieker onder de houten vloeren. Generaties lang genieten door tijdloos design ligt daaraan ten grondslag. Deze traditionele vloer is te leveren in elk denkbare maat en af te werken met een groot pallet aan behandelingen.

Klik PVC

Gemak bij intensief gebruik.

Onze klik PVC vloeren kenmerken zich door fotorealistische dessins, een echt voelbare oppervlaktestructuur en een ruime keuze in soorten en maten. De vloeren zijn altijd geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. De PVC vloeren zijn waterbestendig en blinken uit in een minimaal loopgeluid.

Laminaatvloer

Voordelig alternatief.

De laminaatvloer is een voordelig alternatief voor de authentieke, houten vloer of PVC vloer. De decors komen hierbij ook steeds dichter in de buurt. Door de enorm harde slijtlaag op de HDF plaat is de laminaatvloer een duurzame keuze.

Vakwerk van een vakman. Ontmoet Edwin.

"Mijn passie voor natuurlijke materialen en gevoel voor design combineer ik met ambachtelijk vakwerk. En daar profiteert u van met een vloer die jarenlang woonplezier garandeert."

Tijd voor een bakje koffie en een goed gesprek? Ik maak graag tijd voor u vrij.

Plan afspraak
200218_VdS_Parket_Showroom-27.jpg