Onze werkwijze. Gedegen en zorgvuldig.

Stap 1

Inventariseren

Samen brengen we uw idee, wens en ontwerp in kaart. We geven u direct gedegen advies over materialen, duurzaam gebruik en stijlen.

Stap 2

Inmeten

Nauwkeurig meten we de woonruimte die u wilt voorzien van een vloer. Elke woonsituatie is anders. Gaat het om nieuwbouw of een bestaande woning? Wilt u de trap ook bekleden? Gaat u de vloer laten doorlopen tussen verschillende ruimtes? We zorgen voor een kloppend geheel.

Stap 3

Vloer leggen

Het resultaat komt in zicht! We bouwen de vloer op uit degelijke materialen en maken elke woonruimte tot een prachtig geheel. Heeft u tussentijds een vraag? We staan altijd open voor overleg en denken op elk moment met u mee.

Vloerverwarming en parket

Bij ons in vertrouwde handen.

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk Parket en Vloerverwarming, bij ons is uw parketvloer met vloerverwarming dus in vertrouwde handen.

Hout is een natuurproduct en heeft een zeer lage CO2 footprint. Een gelegde parketvloer gaat een levenlang mee en is daardoor erg duurzaam. Daarnaast houdt een houten vloer de warmte langer vast dan andere materialen dat doen. Erg comfortabel dus.

Nieuwbouwhuizen worden vaak al standaard opgeleverd met vloerverwarming en ook in een grondige renovatie van een woning is het niet meer weg te denken. Parket past uitstekend bij vloerverwarming. We bieden daarbij de mooiste houtsoorten en geven vooraf advies over het juiste opstookprotocol om de vloer goed te kunnen leggen.

 

Vakwerk van een vakman. Ontmoet Edwin.

"Mijn passie voor natuurlijke materialen en gevoel voor design combineer ik met ambachtelijk vakwerk. En daar profiteert u van met een vloer die jarenlang woonplezier garandeert."

Tijd voor een bakje koffie en een goed gesprek? Ik maak graag tijd voor u vrij.

Plan afspraak
200218_VdS_Parket_Showroom-27.jpg