Cinzento. Een merk van Nederlandse bodem.

Cinzento. Ons merk in houten vloeren.

Custom Made. Speciaal voor u.

De eiken houten vloeren leveren wij van het merk Cinzento Custom Made. Door maatwerk, een uitzonderlijke houtkwaliteit en de volledige controle over elk type afwerking wordt uw droomvloer werkelijkheid. Een houten vloer geeft elk interieur levendigheid. Bovendien gaat de vloer met goed onderhoud uw leven lang mee.

Pure Wood label.

Dat wil zeggen: 100 procent gegarandeerde kwaliteit en milieubewust geproduceerd. Het hout dat we gebruiken komt uit een goed beheerd bos en het is op meerdere manieren recyclebaar. Gaat u voor Pure Wood? Bijna elke soort en maat is verkrijgbaar. Vraag advies aan Edwin.

  

Daarom een houten vloer.

Duurzaam
Een houten vloer heeft een sterke opbouw en daardoor een lange levensduur. Ook bij intensief gebruik treed er weinig slijtage op. Daarnaast is hout, na schuren, gemakkelijk opnieuw te bewerken of te kleuren.

Vloerverwarming
's Avonds uit uw werk behaaglijk warm thuiskomen? Een houten vloer is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Daar geniet u elke dag van.

Tijdloos
in vrijwel elke inrichting bieden we u een houten vloer die past bij uw smaak. Van modern tot klassiek, landelijk of vintage. Door het ruime aanbod houtsoorten, kleuren en legpatronen stemmen we de vloer op uw woonwens af. Kies hier uw vloer.

Hout leeft
Ja, hout is een warm materiaal. Het voelt levendig aan en hout geeft een authentieke uitstraling aan bijvoorbeeld uw woonkamer, entree of slaapkamer.

Eenvoudig te onderhouden
Hout vraagt niet veel van u. Wanneer u het regelmatig afneemt heeft u jarenlang plezier van uw vloer. Is de vloer toe aan een periodieke onderhoudsbeurt? Laat het ons dan even weten.

Uw vloer samenstellen
200218_VdS_Parket_Showroom-42

Cinzento en Healthy Home

“Healthy Home begint met een houten vloer.”

Wist u dat hout van nature een gezond en duurzaam materiaal is? En dat een houten vloer in huis een gezonde leefomgeving kan creëren? Helaas is dit voor veel mensen nieuwe informatie, terwijl hout in huis juist bijdraagt aan een betere gezondheid.

We bevinden ons in een overgang naar groenere tijden. Dit is nodig voor een betere toekomst en een leefbaar klimaat voor de volgende generaties. Daarom worden materialen en werkwijzen die milieubelastend zijn steeds minder gebruikt. Cinzento Custom Made® blijft hierin natuurlijk niet achter. Zo produceren wij onze houten vloeren op een duurzame manier. Daarnaast is een houten vloer van nature al duurzaam vanwege de lange levensduur van hout.

Onze houten vloeren zijn gemaakt van 100% echt hout, vandaar het 100% Pure Wood gedeelte in het Healthy Home logo. Daarnaast is een groot gedeelte van onze houten vloeren FSC®-gecertificeerd. Dit betekent dat het hout uit verantwoord beheerde bossen komt. In onze Healthy Home campagne komen al deze genoemde aspecten uitgebreid naar voren.

 
  

Vloerverwarming en parket

Een bijzonder goede combinatie.

Nooit meer koude voeten! Ook met een houten vloer is dat te realiseren. Nieuwbouwhuizen worden vaak al standaard opgeleverd met vloerverwarming en ook in een grondige renovatie van een woning is het niet meer weg te denken. Parket past uitstekend bij vloerverwarming. We bieden daarbij de mooiste houtsoorten en geven vooraf advies over het juiste opstookprotocol om de vloer goed te kunnen leggen.

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk Parket en Vloerverwarming, bij ons is uw parketvloer met vloerverwarming dus in vertrouwde handen.

 

Vloerinspiratie opdoen? Bekijk onze projecten.